Cover Image
Saved in:

Histoire de France illustrée.

Bibliographic Details
Main Author: Petit, Maxime, 1858-1939.
Format: Book
Language:French
Published: Paris : Larousse, 1909-11
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
LEADER 00855cam a2200253I 4500
001 101343
005 20080513151446.0
008 m19091m19091911fr abf b 001 0 fre
010 |a  12025418  
035 |a (OCoLC)ocm05292779 
040 |a DLC  |c BUF  |d XTA  |d OCL  |d B2Q  |d OCLCQ  |d PVU 
043 |a e-fr--- 
050 0 0 |a DC38  |b .P5 
049 |a PVUM 
100 1 |a Petit, Maxime,  |d 1858-1939. 
245 1 0 |a Histoire de France illustrée. 
260 |a Paris :  |b Larousse,  |c 1909-11 
300 |a 2 v. :  |b ill., plates (part col.), maps ;  |c 32 cm. 
500 |a By Maxime Petit. cf. Revue politique et littéraire; revue bleue. 8 février 1913, p, 186-187. 
504 |a Includes bibliographical references and index. 
505 0 |a t. 1. Des origines à 1610 -- t. 2. De 1610 à nos jours. 
651 0 |a France  |x History. 
994 |a C0  |b PVU 
852 0 |b MAIN  |h DC38  |i .P5